image
Ви користуєтеся версією браузера, яка не підтримує багато сучасних технологій, через це частина сторінок відображається некоректно. Докладніше

Автомагазин «Запоріжжя»: відділ продажів EXIST.UA 

Автозапчастини в місті Запоріжжя можна отримати самовивозом і це завжди БЕЗКОШТОВНО!

Також можна скористатися послугами служб доставки. Автотовари в Запоріжжі вам доставлять основні поштові оператори.

- Інтернет-магазин запчастин у Запоріжжі доставляє товари службами "Нова Пошта" - подробнее условия доставки доступны по ссылке.

- За умови післяплати замовленн - комісію оплачує отримувач.


Адреса: Запоріжжя, вул. Незалежної України, 90

Графік роботи: Пн-Пт - 9-19, Сб - 9-16, Нд - вихідний

Телефони

+380 (67) 170-1-888

+380 (99) 170-1-888

+380 (93) 170-1-888


Розташування автомагазину запчастин та автотоварів EXIST у Запоріжжі


Відгуки про магазин автозапчастин EXIST.UA у Запоріжжі



Представництво автомагазину Exist.ua в Запоріжжі пропонує свою допомогу в обслуговуванні та ремонті вашої автомобільної техніки. Ми маємо в своєму розпорядженні величезний асортимент запчастин для машин самих різних марок, моделей і років випуску, продаємо якісну автохімію, кузовні запчастини, витратні матеріали, деталі інтер'єру і багато іншого, що дозволить продовжити термін служби транспортного засобу і швидко повернути йому колишню працездатність. У нас можна знайти деталі і запчастини на американські авто і на вітчизняну техніку, на машини різного класу і віку. Кожному нашому клієнту автомагазин в Запоріжжі має запропонувати вибір між оригінальними комплектуючими і їх недорогими аналогами по відмінною ціною і з оперативною доставкою.

У нашому каталозі ви знайдете:

  • деталі підвіски,
  • запчастини для двигунів,
  • елементи паливної системи,
  • автоелектрика,
  • стартери і генератори,
  • оптику,
  • фільтри та масла,
  • запчастини для проходження ТО і багато іншого.

Автомагазин “Запоріжжя” - Exist.ua

Магазин автозапчастин для будь-яких іномарок у Запоріжжі

Exist.ua - це найбільша в країні інтернет-майданчик, що дозволяє придбати комплектуючі для будь-якої іномарки, будь то японське, американське, європейське або китайське авто. Замовити та отримати автозапчастини в Запоріжжі готовий допомогти офіс продажів онлайн магазину, що знаходиться за адресою вул. Незалежної України, 90. Прямо тут можна придбати найбільш ходові автотовари, дрібні витратні матеріали та автомобільну «косметику», а також замовити будь-яку потрібну деталь, вибравши її з нашого великого каталогу.

Оформити покупку можна і через сайт магазину, підібравши запчастини по він-коду або зробивши вибірку по:

  1. Назва комплектуючої.
  2. Назва вузла або механізму.
  3. Марка і моделі авто.
  4. Технічним характеристикам або особливостям запасних частин (оригінал або замінники).
  5. Країні їх виготовлення.
  6. По бренду виробника.
  7. Діапазону вартості доступних в каталозі деталей.

Зручна система пошуку дозволить заощадити час і швидко знайти необхідні комплектуючі, а інформація про наявність запчастини на складі дасть можливість відразу оформити заявку. Її терміни залежатимуть від обраного способу: ми готові відправити посилку кур'єрською службою, найближчим до клієнта відділення «Нової Пошти» або транспортною компанією за вибором покупця. Наш сайт працює і приймає заявки цілодобово (можна оформити замовлення в будь-який час), а при бажанні отримати про деталі більше інформації або розібратися з нюансами покупки або доставки товару завжди можна зв'язатися з нашим консультантом через форму онлайн чату або месенджери.

Інтернет-магазин запчастин “Запоріжжя” - Exist.ua

Автомобільні запчастини у Запоріжжі під замовлення

Звернувшись в офіс продажів інтернет-магазину Exist.ua в Запоріжжі, можна отримати від фахівця компанії професійну допомогу в підборі необхідної деталі для автомобіля будь-якої марки і моделі. На основі наявного асортименту менеджер підбере оригінальні деталі і їх якісні аналоги, допоможе порівняти якість запчастин і оцінити їх експлуатаційний ресурс. Клієнту залишиться лише підтвердити замовлення і через нетривалий час забрати замовлені комплектуючі в офісі або скористатися їх безкоштовною доставкою до будь-якого відділення «Нової Пошти».