image
Ви користуєтеся версією браузера, яка не підтримує багато сучасних технологій, через це частина сторінок відображається некоректно. Докладніше

Автомагазин «Маріуполь»: відділ продажів EXIST.UA 

ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ


Автозапчастини в місті Маріуполь можна отримати самовивозом і це завжди БЕЗКОШТОВНО!

Також можна скористатися послугами служб доставки. Автотовари у Маріуполі вам доставлять основні поштові оператори.

- Інтернет-магазин запчастин у Маріуполі доставляє товари службами "Нова Пошта" - детальніше умови доставки доступні за посиланням.

- За умови післяплати замовленн - комісію оплачує отримувач.


Адреса: Маріуполь, пр. Нахімова, 186

Графік роботи: Пн-Пт - 9-19, Сб - 9-15, Нд - вихідний

Телефони

+380 (67) 170-1-888

+380 (99) 170-1-888

+380 (93) 170-1-888


Розташування автомагазину запчастин та автотоварів EXIST у Маріуполі

Автомагазин “Маріуполь” - Exist.ua

Магазин автозапчастин Exist.ua пропонує до послуг своїх клієнтів найбільший в Україні онлайн каталог деталей і комплектуючих на будь-які моделі автомобілів. У ньому - запчастини та автотовари різних брендів, оригінальні деталі і їх якісні аналоги, які підійдуть для ремонту:

  • ходової частини,
  • підвіски,
  • кузова,
  • трансмісії,
  • паливної системи,
  • електрики і ін.

Асортимент включає комплектуючі, вузли і механізми для машин різних марок: американських, корейських, французьких, японських, китайських і ін. Будь-які запчастини можна замовити онлайн через сайт або звернувшись до фахівців, які працюють в офісі продажів.

Як купити автозапчастини у Маріуполі?

Для покупки запасних деталей і комплектуючих для своєї іномарки можна скористатися:

  • Каталогом запчастин на сайті Exist.ua. Тут реалізована можливість пошуку запчастини по він-коду, виду деталі, її технічними характеристиками, а також за моделлю автомобіля, діапазоном вартості, наявності на складі та ін. Сайт працює цілодобово, тому залишити свою заявку на обрані комплектуючі можна в будь-який зручний час.
  • Консультацією менеджера інтернет-магазину. Для зв'язку з фахівцем досить написати повідомлення в месенджері (Viber, Telegram) або в онлайн чаті. Також можна скористатися послугою «зворотний дзвінок», залишити свій телефонний номер і дочекатися дзвінка від менеджера.
  • Допомогою працівників офісу продажів. Наш автомагазин в Маріуполі знаходиться за адресою пр. Нахімова, 186, де підготовлені фахівці завжди зможуть допомогти у виборі оригінальних запчастин або їх замінників. Ваше замовлення деталі вдасться забрати там же, у відділі видачі товару. Також в нашому офісі ви зможете купити будь-які витратні матеріали (масла, фільтра, автохімію) і придбати різноманітні товари для тюнінга машини або автомобільних подорожей.

Автомобільні запчастини у Маріуполі з безкоштовною доставкою та гарантією

У нашому магазині ви знайдете все, що може знадобитися для ремонту і обслуговування вашого автомобіля. Ми допоможемо вам підібрати оригінальні запчастини на американські авто, стару техніку та рідкісні моделі. У найкоротші терміни наші фахівці відвантажать продукцію зі складу та направлять за вказаною вами адресою. Щоб скористатися безкоштовною доставкою кінцевим пунктом посилки повинен стати або наш офіс продажів, або відділення «Нової пошти». Альтернативні варіанти - платна доставка кур'єрською службою або будь-якою транспортною компанією на ваш вибір.

Запчастини видаються покупцеві відразу після оплати згідно вартості, зазначеної в заявці. На всі комплектуючі ми даємо гарантію - 6 місяців або 20 тисяч км. пробігу (виняток - автошини, гарантія на які припиняє дію відразу після їх установки на транспортний засіб). Крім того, на широкий асортимент деталей додатково надається розширена гарантія виробника.