image
Ви користуєтеся версією браузера, яка не підтримує багато сучасних технологій, через це частина сторінок відображається некоректно. Докладніше

Автомагазин «Херсон»: відділ продажів EXIST.UA 

ОФІС ПРОДАЖУ ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ


Автозапчастини в місті Херсон можна отримати самовивозом і це завжди БЕЗКОШТОВНО!

Також можна скористатися послугами служб доставки. Автотовари у Херсоні вам доставлять основні поштові оператори.

- Інтернет-магазин запчастин у Херсоні доставляє товари службами "Нова Пошта" та "Укрпошта" - детальніше умови доставки доступні за посиланням.

- За умови післяплати замовленн - комісію оплачує отримувач.


Адреса: Херсон, вул. Залізнична, 8

Графік роботи: Пн-Пт - 9-19, Сб - 9-15, Нд - вихідний

Телефони

+380 (67) 170-1-888

+380 (99) 170-1-888

+380 (93) 170-1-888


Розташування автомагазину запчастин та автотоварів EXIST у Херсоні

Автомагазин “Херсон” - Exist.ua

Ще зовсім недавно пошук відповідних запчастин на автомобіль міг зайняти велику кількість часу, яку довелося б витратити на поїздки по магазинах, порівняння деталей різних брендів, підбір замінників за відсутності оригінальних комплектуючих та ін. Істотно скоротити терміни сьогодні допомагають інтернет-магазини, а одним з найбільших майданчиків в Україні, де можна купити запчастини на будь-які іномарки, виступає сайт EXIST.UA.

Асортимент онлайн магазину включає не просто багатий вибір деталей, необхідних для ремонту і обслуговування автомобільної техніки. Це місце, де вдасться отримати доступ до комплектуючих різної якості і цінового сегмента:

  • Оригінальним деталям, які зазвичай коштують дорожче, але наділені великим експлуатаційним ресурсом. Вони єдині, що рекомендуються до установки виробниками автомобілів, оскільки зроблені з надійних матеріалів і в точній відповідності з необхідною технологією.
  • Якісним аналогам - запчастинах, виготовленим за ліцензією виробника, тому по стійкості до зношування мало чим поступається оригіналам, але найчастіше стоять трохи дешевше.
  • Недорогим замінникам - зазвичай деталей азіатського походження, які пропонуються по відносно невеликій вартості, але і не обіцяють чудових експлуатаційних характеристик.

Навіщо продавати комплектуючі низької якості і неоригінальні деталі? Магазин автозапчастин EXIST.UA йде назустріч запитам тих клієнтів, що прагнуть заощадити на обслуговуванні або ремонті своїх машин і не бажають переплачувати за «дорогі» бренди. Крім того, замінники можуть стати єдиним вибором при відсутності можливості купити оригінал на рідкісну модель авто або стануть оптимальним варіантом для техніки, яка експлуатується нечасто.

Автозапчастини у Херсоні

Клієнти магазину EXIST.UA з Херсона і Херсонської області можуть скористатися послугами нашого офісу продажів, який знаходиться за адресою вул. Залізнична, 8. Тут продаються різні автотовари і витратні матеріали, включаючи автохімію, фільтра, лампочки, запобіжники та ін. Основна ж робота офісу зводиться до прийому заявок на запчастини:

  • консультанти допомагають з вибором деталей,
  • дають детальну інформацію по наявному асортименту,
  • надають консультації з пошуку аналогів,
  • вирішують питання по доставці запчастин замовникам,
  • стежать за термінами доставки тощо.

Звернувшись в наш автомагазин в Херсоні, ви легко підберете оригінальні запчастини на американські авто, зможете підібрати деталь для рідкісної моделі або сильно вікового автомобіля, отримаєте професійну консультацію фахівця з обслуговування машини.

Як замовити запчастини у Херсоні через сайт?

Свою заявку можна сформувати самостійно: на сайті EXIST.UA реалізований зручний пошук запчастини по він-коду, а при його відсутності користувачеві пропонується скористатися розділами каталогу:

  1. Переглядайте асортимент, вибираючи необхідні розділи: кузовні запчастини, шини та диски, інтер'єр, екстер'єр, освітлення, масла і автохімія, аудіо та електроніка.
  2. Для більш детального пошуку переходите в розділ «Автозапчастини» і вибирайте потрібну систему, агрегат, механізм або вузол: рульове керування, деталі гальмівної системи, вузли та деталі двигуна, датчики, генератори і т. Д.
  3. При необхідності уточнюйте свій пошук, вказуючи марку, модель і рік випуску машини, бренд виробника, оригінал / аналог, діапазон вартості, наявність на складі і інші критерії.

Зареєструвавшись на EXIST.UA, ви зможете відразу вказати відомості про своє авто, що значно спростить пошук комплектуючих зараз і надалі. Ми будемо раді допомогти вам, адже наш сайт працює цілодобово і має в своєму розпорядженні запчастинами для будь-яких іномарок, включаючи європейські, американські, корейські та китайські авто, а асортимент дозволяє підбирати деталі для ремонту під будь-який наявний бюджет.