image
Ви користуєтеся версією браузера, яка не підтримує багато сучасних технологій, через це частина сторінок відображається некоректно. Докладніше

Автомагазин «Краматорськ»: відділ продажів EXIST.UA 

ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ


Автозапчастини в місті Краматорськ можна отримати самовивозом і це завжди БЕЗКОШТОВНО!

Також можна скористатися послугами служб доставки. Автотовари в Краматорську вам доставлять основні поштові оператори.

- Інтернет-магазин запчастин у Краматорську доставляє товари службами "Нова Пошта" - детальніше умови доставки доступні за посиланням.

- За умови післяплати замовленн - комісію оплачує отримувач.


Адреса: Краматорськ, вул. Василя Стуса, 74 (колишня Соціалістична) 

Графік роботи: Пн-Пт - 9-19, Сб - 9-15, Нд - вихідний

Телефони

+380 (67) 170-1-888

+380 (99) 170-1-888

+380 (93) 170-1-888


Розташування автомагазину запчастин та автотоварів EXIST у Краматорську

Інтернет-магазин Exist.ua пропонує всі види сервісу в Краматорську шляхом замовлення комплектуючих через сайт або за допомогою менеджерів офісу продажів, який знаходиться за адресою вул. Василя Стуса, 74. У нашому каталозі представлено широкий асортимент деталей для будь-яких іномарок, включаючи корейські та китайські авто, а також машини з Європи і Америки. З нашою допомогою ви легко знайдете все необхідне для ремонту вашої іномарки і зможете укластися в будь-який бюджет, оскільки ми надамо вибір між оригінальними деталями всіх відомих брендів і гідними аналогами, які обійдуться значно дешевше.

Автомагазин “Краматорськ” - Exist.ua

Онлайн заявка на запчастини у Краматорську

Найпростіший спосіб замовити потрібні запчастини - скористатися каталогом на сайті Exist.ua. Для зручності ми створили окремі категорії товарів для деталей:

  • паливної системи,
  • двигуна,
  • підвіски,
  • гальма,
  • електрики,
  • системи запалювання, рульового управління та ін.

Також наш віртуальний автомагазин в Краматорську допоможе підібрати запчастини по він-коду, моделі і марки автомобіля, по бренду виробника і характеристикам деталі. Зробивши вибірку, додатково вдасться впорядкувати запчастини за ціною, популярністю або наявності їх на складі, а також порівняти окремо аналогові запчастини та їх якісні замінники. Наш магазин автозапчастин працює цілодобово, тому свою заявку на обрані комплектуючі ви можете складати в будь-який зручний час і навіть вночі, щоб вже зранку ми оперативно відправили ваші деталі за вказаною адресою.

Інтернет-магазин запчастин “Краматорськ” - Exist.ua

Купівля через магазин автозапчастин у Краматорську

Ще один зручний спосіб підбору і придбання деталей на свій автомобіль - звернення до послуг фахівців нашого офісу продажів в Краматорську. Там можна купити різноманітні автотовари, підібрати якісну автохімію або знайти необхідні витратні матеріали - фільтри, свічки, масла. Консультанти допоможуть у пошуку потрібних комплектуючих для машини будь-якої марки і моделі і самостійно оформлять заявку. Завдяки фахівцям вдасться отримати більше інформації про асортимент нашого онлайн магазину, про доступні замінники оригінальних деталей, їх експлуатаційний ресурс і порівняльна вартость.

Професійну консультацію можна отримати і за допомогою сайту. Для цього на Exist.ua:

  1. Виберіть будь-який зручний вам спосіб зв'язку (e-mail, Telegram, Viber), замовте зворотний телефонний дзвінок або напишіть повідомлення у онлайн чаті.
  2. Задайте своє питання (будьте готові надати інформацію про марку, модель і вік вашого автомобіля).
  3. При необхідності оформите заявку на потрібні запчастини за допомогою менеджера.

Запчастини та автотовари в Краматорську - Exist.ua

Доставка запчастин у Краматорськ

Ми прагнемо допомогти кожному клієнту, тому завжди готові посприяти в пошуку будь-яких запчастин на американські авто, рідкісні моделі або раритетні машини. Зробивши замовлення в нашому магазині, можна розраховувати на оперативну доставку товару в пункт видачі в Краматорську або в найближче до вашого місця проживання відділення «Нової Пошти». Якщо терміни «горять», наші менеджери допоможуть організувати термінову доставку запчастин кур'єрською службою або транспортною компанією. Ми також даємо гарантію на всі деталі (6 міс. або 20 тис. км пробігу) плюс на ряд позицій надаємо розширену гарантію від виробника запчастини.